TI's

Omschrijving

Een TI is een afkorting voor technische infrastructuren. Hieronder valt bijvoorbeeld het aanleggen en beheren van netwerken.

Netwerk

Het aanleggen en beheren van kleine tot middelgrote netwerken behoort inmiddels tot een van onze routineklussen. Specifieke wensen zoals aansluiting op internet of draadloze netwerken zijn geen probleem. Ook het plaatsen van servers ter ondersteuning in de zin van bestandsdelingen, groupware of het aan elkaar koppelen van verschillende LAN's tot een WAN behoren tot de mogelijkheden.

Onderhoud

Maar we doen ook aan onderhoud. We hebben ervaring met het oplossen van capaciteitsproblemen tot verhuizingen en uitbreidingen. Ook bieden wij onze klanten een onderhoudscontract aan voor het periodiek en preventief onderhouden van computers, mede ter bescherming tegen virussen en spyware, maar ook ter verbetering en handhaving van de prestaties. Ook kan er in bepaalde gevallen een beroep gedaan worden op onze telefonische hulpdienst. Informeer naar de mogelijkheden.

Ervaring

We hebben onder andere ervaring met het aanleggen en onderhouden van (draadloze) netwerken en met het installeren en configureren van servers. Een voorbeeld van een door ons aangelegde uitgebreide technische infrastructuur is een virtueel kantoor. Zie onze portfolio voor een selectie praktijkvoorbeelden.